Idyllinen majapaikka lähellä monipuolisia aktiviteetteja

Rauhallinen majoitus

Tilaltamme löytyy neljä erilaista majoituskohdetta majoitusrakennusta, joista kaksi on vuokrammökkejä. Tutustu tarkemmin kohteisiimme ja valitse mieleisesi! Vuodepaikkoja löytyy yhteensä kolmellekymmenelle henkilölle.

Perinteistä ruokaa lähialueen raaka-aineista

Perinteiset ja maukkaat herkut valmistuvat tilamme omassa keittiössä. Suosimme lähellä tuotettuja paikallisia raaka-aineita. Tarjoiluihin kuuluu osana tietysti myös oman tilamme ylämaankarjan lihasta valmistettuja maukkaita liharuokia. Sesongin mukaisiin kattauksiin kuten perinteikkääseen äitienpäivän lounaaseen kuuluu runsas valikoima erilaisia kala- ja liharuokia erilaisten salaattien sekä maittavien lisukkeiden kera jälkiruokia unohtamatta. Tilausruokailuihin valmistamme ruuat asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Valokuva: Riikka Lilja Photography

Leipyöli sijaitsee kohtuullisen matkan päässä Etelä-Suomen suurista kaupungeista kantatie 52 läheisyydessä. Meillä majoitut mukavasti, syöt hyvin ja lukuisat eri aktiviteetit ovat ulottuvillasi. Tule nauttimaan maaseudun rauhasta, ihailemaan jokimaisemia sekä viihtymään kanssamme!

Rauhalliset kokoustilat

Tilaltamme löytyy viihtyisät kokoustilat varusteluineen kolmenkymmenen henkilön ryhmälle. Tiedustele kokouspaketin tilauksen yhteydessä ruokailu-  kahvivaihtoehdoista sekä yöpymis- ja aktiviteettimahdollisuuksista. Räätälöidään kokouspaketti yhdessä juuri sinun tarpeisiisi! Sään salliessa osan kokouksesta voi pitää myös idyllisesti pellon laidalla tai nautinnollisesti retkinuotiolla.

Monipuolisia aktiviteettejä

Melo, kalasta, retkeile, laskettele tai golffaa. Nämä ja monet muut harraste- ja aktiviteettimahdollisuudet ovat kaikki lähellämme!