Maistuvaa ruokaa arkeen ja juhlaan!

Tunnetut ja erinomaiset tarjoilut!

Arvostamme maukasta ja taidolla valmistettua perinteikästä ruokaa, jonka puhtaat ja aidot raaka-aineet ovat mahdollisimman lähellä tuotettuja. Haluamme tarjota paikallisia herkkuja, oman tilamme karjasta valmistettuja liharuokia sekä tilamme historiaan liittyviä erikoisuuksia. Kauniisti katetut pitopöydät ovat osa elämyksellistä makunautintoa. Tarjoamme ruokapalveluita yli kymmenen hengen ryhmille.

Valokuva: Riikka Lilja Photography

Tilausruokailut ryhmille

Tarjoamme ryhmille tilauksesta kotiruoan tapaan valmistettuja ruokavaihtoehtoja aamiaisesta juhlaillallisiin. Myös virkistäviä kahvihetkiä lämpimäisten tai pikkusuolaisten kera tai vaikka kello viiden teen.

Teemaruokailu

Wallesmannin kalaaseissa vallesmanni itse on ottamassa vieraita vastaan virka-asussaan. Ruokalistassa on otettu viitteitä tuon ajan juhlien ruokalistoista.

Valokuva: Riikka Lilja Photography

Juhlaruokailu

Tilallamme voidaan järjestää erilaisia juhlatilaisuuksia kuten esimerkiksi syntymäpäiviä, ylioppilasjuhlia, rippijuhliat, häitä yms. Ota yhteyttä hyvissä ajoin ja suunnitellaan yhdessä juhlaasi sopivat ruokatarjoilut, tilakoristelut ja muut tarpeet. Kesällä voimme järjestää pihallamme tilaisuuksia jopa 100 hengelle.

Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä tilaisuudestasi / juhlastasi ainutlaatuinen.

Näin teet tilauksen

Ruokapalveluista saadaan onnistuneimmat kun ollaan riittävän ajoissa liikkeellä. Otathan siis yhteyttä hyvissä ajoin. Voit kysellä ja varata ruokapalveluita puhelimella tai sähköpostilla. Puhelimessa tilauksen yksityiskohtia toiveita on helpompi ja nopeampi kartoittaa.

Soita +358 500 744 241

Voit myös tulla paikan päälle suunnittelemaan tilaisuuttasi.