Rauhallinen ja idylinen miljöö

Vuokramökkejä ja aamiaismajoitusta

Tilamme sijaitsee luonnonkauniissa ja rauhallisessa ympäristössä lähellä Etelä-Suomen suuria kaupunkeja ja lähialueen monipuolisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Tarjoamme vuokramökkejä, aamiaismajoitusta sekä ruoka-, juhla- ja kokouspalveluita. Oletpa sitten ohikulkumatkalla, pidemmän majoituksen tarpeessa tai ihan muuten vain lomailemassa, niin meiltä löytyy jokaiseen tarpeeseen sopiva ratkaisu. Kaikkiaan vuodepaikkoja on 30 henkilölle.

Pihatupa

Pihatupa on toiminut aikaisemmin Leipyölin viljakuivaamona. Nykyisin rakennuksen alakerrasta löytyvät kokous- ja oleskelutilat 30 henkilölle, keittonurkkaus, wc sekä suihkutilat. Yläkerrassa on kaksi 5 hengen huonetta. Eteläseinustalla on aurinkoterassi. Lisäksi rakennuksessa on sauna. Pihatuvan vieressä on uimalampi, joka on kaikkien tilalla majoittuvien käytössä.

Linkeistä siirryt johku.com -varauspalveluun. Linkki avautuu uuteen välilehteen.

Mäkitupa

1930-luvulla tilan työväellä oli pihapiirissä oma asunto. Nykyään tämä Mäkituvaksi kutsuttu rakennus toimii 8 hengen majoitustilana. Alakerrassa sijaitsee 2 hengen huone, keittiö, suihku ja WC. Yläkerrasta löytyy majoitustilat 6 hengelle. Mäkituvan alakerran tilat ovat 40 m2 ja yläkerran 45m2. Mäkituvalla on oma pihasauna josta löytyy myös viihtyisä takkatupa. Mäkitupaan on tervetulleita myös lemmikit. Tämän mökin voi vuokrata myös huvila.net palvelusta.

Linkistä siirryt johku.com -varauspalveluun. Linkki avautuu uuteen välilehteen.

Tyynelä

Vuonna 2005 rakennettu Tyynelä on korkeatasoinen mökki 6 hengelle. Tyynelässä on kaksi kahden hengen huonetta sekä viihtyisä tupakeittiö jossa on vuodesohva. Lisäksi mökissä on kodinhoitohuone,  wc sekä peseytymis- ja saunatilat. Tilaa mökissä on yhteensä 73 m2. Lisäksi aurinkoisella eteläseinustalla on tilava aurinkoterassi. Mökin varustukseen kuuluvat astianpesukone, mikroaaltouuni, pyykinpesukone sekä grilli. Olemme pitäneet Tyynelää “lemmikki vapaana”, joten se sopii myös allergisille. Tämän mökin voi vuokrata myös huvila.net palvelusta.

Linkistä siirryt johku.com -varauspalveluun. Linkki avautuu uuteen välilehteen.

Lensmanni

Kaksi 2 hengen huonetta sekä wc- ja suihkutilat.

Linkeistä siirryt johku.com -varauspalveluun. Linkki avautuu uuteen välilehteen.

Pihatuvan voi vuokrata myös illanistujaisiin.

Pihatupa on suosittu paikka illanistujaisiin esim. saunaillat, syntymäpäivät ja polttrarit  ym. Tilauksesta toimitamme iltapalaa pihatupaan tai vaihtoehtoisesti illallisen päärakennukseen. Ruokailut minimissään 10 hengen ryhmille.

Aamiaismajoitus

Tarjoamme majoittujille myös aamiaismajoitusta. Leipyölin tuhti aamupala antaa hyvän startin työ- tai lomapäivään. Ilmoita majoitusta varattaessa mikäli haluatte aamiaismajoituksen. Halutessanne voitte ottaa myös aamiaskorin mökkiin ja valmistaa itse aamiaisenne kun teille sopii.

Majoitukseen liittyvät lisäpalvelut

  • Liinavaatteet 15€/setti, Aamiaismajoituksessa sisältyvät hintaan.
  • loppusiivous 100€
  • Saapuminen kello 16 jälkeen ja mökin luovutus kello 12. mennessä.
  • Voit myös kysyä jos on mahdollista aikaisempaan saapumiseen tai myöhäisempään lähtöön.
Tiedustele lisää ja varaa: puh. 0500 744 241