Rauhallinen paikka kokoukselle

Tilat ja varustelu

Tule pitämään kokousta, pientä koulutusta, tyky- tai virkistyspäivää Leipyölin tilalle yhdeksi tai vaikka useammaksikin päiväksi! Tarjoamme käyttöönne 30 hengen viihtyisän ja rauhallisen kokoustilan. Kokoustilan varusteluihin kuuluu langaton verkkoyhteys, videotykki, valkokangas, televisio sekä fläppitaulu tusseineen. Kokoustilassa on tarjolla kahvia ja virvokkeita.

Pieni vinkki

Sään salliessa osan kokouksesta voi pitää myös elämyksellisesti pellon reunalla tai vaikkapa tunnelmallisesti ritisevän nuotiotulen äärellä! Meillä sekin on mahdollista!

Räätälöidyt mahdollisuudet

Kokouspaketteja voi lisäksi räätälöidä erilaisilla ruokailu-, majoitus- ja aktiviteettimahdollisuuksilla. Ruokailumahdollisuuksista on valittavissa mm. aamupala tai aamukahvi, lounas, iltapäiväkahvi ja illallinen. Tarpeen vaatiessa voimme suunnitella yhdessä myös muitakin ratkaisuja kuten esimerkiksi grillaus tai vaikkapa nokipannukahvit nuotiolla.

Aktiviteettimahdollisuuksia on lukuisia. Tilalla tapahtuvia vaihtoehtoja ovat mm. kalastus, melonta, veneily, retkeily,  metsägolf ja saunominen. Lisäksi voimme yhdessä paikallisten yrittäjien kanssa järjestää vaikkapa värikuulasotaa, frisbeegolfia tai farmikisoja. Mikäli ryhmänne tarvitsee majoitusta, niin sekin onnistuu tottakai!